Web Toolbar by Wibiya

Vi har blivit med kattungar

2016-09-06 | 13:42:22

HEJ! Alltså, aahhhh. Jag har inte hunnit med någonting med bloggen. SÅ tråkigt. Jag har massor att berätta ju! Eller massor och massor, jag har några roliga saker att dela med mig av i alla fall! Jag har fått min F-skatt godkänd!!!!!!!! Så nu är det fullt ös med företaget! SÅ roligt. Är så peppad på att dra igång allt ordentligt. Allt pyssel innan känns som att det kommer ta en evighet innan jag får lansera och kan berätta lite mer. Jag vill bara ha ett godkännande från Bolagsverket om mitt företagsnamn innan jag berättar för er (:
 
Annars då? Jo, vi har blivit med en kattfamilj... Liten, hennes (det var inte en kille som vi först trodde) brorsa Vilgot och mamma Molly har flyttat in. Dom var i akut behov och skulle avlivias och har därför fått flytta hem till oss. Jag berättar mer i videosarna här nedan om ni vill veta mer, känns lite onödigt att ta det två gånger haha. Mest för att jag börjar jobba snart och typ multitaskar som fasen just nu = allt blir typ halvdant. Jag känner att hela det här inlägget bara är... kaos och stressat men jag VILL blogga och idag bara skulle jag ha tid. Det kommer uppdateringar om dom små snart också, nu när jag lärt känna dom lite mer (:
 
Jag hoppas allt är bra med er fina ni och jag ber om ursäkt om min stress lyser igenom till er. Men jag ville verkligen säga hej! Så: HEJ och vi hörs snart igen! Puss och kärlek ♡
 
 

Kommentera inlägget här:

❥ Jag vill inte ha kommentarer i stil med "Allt bra?".
❥ Jag fotograferar med en Nikon D610 och redigerar i Photoshop CS5.
❥ Jag tar gärna emot tips om tävlingar eller "veckans blogg".
❥ Jag blir jätteglad om din kommentar har något med inlägget att göra!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: